Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου

Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου

Unread postby AEE747 » Mon Oct 31, 2011 8:24 pm

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως παρά την μικρή καθυστέρηση που σημειώθηκε (αναπόφευκτα λόγω των διαφόρων αλλαγών που έχουν γίνει) την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 21.30 τοπική, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάθημα της εκπαιδευτικής σεζόν! Το μάθημα αυτό θα πραγματοποιηθεί στο TeamSpeak της εταιρείας μας*

Το πρώτο μάθημα θα αποτελέσει μάθημα "γνωριμίας"! Εν ολίγοις αφού γνωριστούμε, θα αναλύσουμε το τι είναι τα δίκτυα VATSIM/IVAO, το τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στα δίκτυα αυτά, λεπτομέρειες για την ρύθμιση των προαναφερόμενων clients (FSInn, SquawkBox, IvAp) καθώς και πολύ βασικές/ αρχικές έννοιες σχετικές με την αεροπορία, την ναυτιλία και την ραδιοτηλεφωνία!

Το μάθημα αυτό προβλέπεται να διαρκέσει περίπου μιάμιση ή δύο ώρες!Όσα άτομα θέλουν να παρευρεθούν παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους (ακόμα και αν αυτή δεν είναι σίγουρη) είτε εδώ, είτε στο forum, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στην σελίδα μας! Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν και είμαστε σε θέση να οργανώσουμε καλύτερα και την δομή αλλά και την ροή του κάθε μαθήματος!

Υ.Γ.: Για κάθε επερχόμενο μάθημα θα γίνεται πρωθύστερη ανακοίνωση για το περιεχόμενο έκαστου, έτσι ώστε να γνωρίζετε το τι θα ειπωθεί και να ετοιμάσετε τυχόν απορίες ή αν δεν είχατε παρακολουθήσει προηγούμενα μαθήματα - που το περιεχόμενό τους τυχόν δεν σας ενδιέφερε - να επιλέξετε να παρακολουθήσετε!


Σας περιμένουμε!

Εκ μέρους της Aegean Virtual Airlines
Σαμαράς Ορέστης
*Τα στοιχεία της σύνδεσής σας στο TeamSpeak θα τα βρείτε στο e-mail που είχατε παραλάβει κατά την εγγραφή σας! Υπενθυμίζουμε ότι χρησιμοποιούμε το TeamSpeak 2!
Samaras Orestis
AEE747
Administrator
 
Posts: 111
Joined: Fri Sep 16, 2011 3:39 pm

Re: Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου

Unread postby AEE534 » Mon Oct 20, 2014 1:44 pm

Καλησπερα σας...θελω να δηλωσω συμμετοχη στα μαθηματα ευχαριστω
AEE534
First officer
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 08, 2014 8:43 am


Return to TrainingWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron